Drevo Sončnice Velike Mouse Pad XXL Podaljša Gaming Miška Mat z nedrsečo Podlago Stitched Eges Mousepad za Računalnik Prenosnik

Na zalogi
€8.94 €6.25

【Elegantno Videti】Smo izberite lepo in priljubljeno vzorce ,ki se uporablja odlično tiskanje tehnologije za zagotovitev barve živahne .To je dobra mizo in urad dekor, da dodate nekaj osebnosti, da vaš delovnem mestu in doma.

【Opitimal Velikost】razširjene desk pad ukrepi 35"x15.6"x0.12 inch ( 89 x 40 x 3 mm), ki je združljiv z večino Računalnik / iMac / Prenosni računalnik .Zagotoviti nemoteno in prostega gibanja, ko boste iger na srečo, ki delajo ali študirajo.

【Stroj in Enostaven za Čiščenje】V xxl mouse pad je zasnovan z stroj tkanine material, redni madeži se lahko obriše čisto z mokro brisačo.Če ga uporabljate dalj časa, lahko namočite v vodi in piling je zelo udoben in vzdržljiv.

【Nedrsečo Podlago】dnu velike mousepad sprejme nedrsečo gumo materiala.Lahko so trdno pritrjene na namizju, da se prepreči neželene drsna, tudi ni strah prilagoditvi težave.

【Odlično Kakovost】gaming miška ploščica je narejena iz soft gladka, dihanje tkanine, voljno udobno in trajne dotik.Robovi desk pad je bil stitched exquistely, je okoljsko prijazno in varno,lahko zaščitite svoje desk pravilno.

Specifikacije Opisi
Poreklo: Celinska Kitajska

Najnovejše Ocene

Morda tudi všeč