Odbojka Vozlanje Pomoči Za Usposabljanje, Nastavljiv Odbojka Praksi Vozlanje Trener Pomoči Za Usposabljanje Za Izboljšanje Vozlanje Moč Skoki &

Na zalogi
€5.17 €3.62

Kategorija: Ekipni Športi
Sku: # p10975

Če želite izboljšati svoje odbojka spretnosti, morate to odbojko in opremo za usposabljanje, pomoči.To vam pomaga, da vadite vaše vozlanje tehnika in izboljšanje vaše skoki sposobnost.Stojalo ustreza katere koli velikosti, odbojka in je narejen iz trpežnih materialov, za dolgotrajno uporabo.To je idealno orodje za uporabo v kampu ali na domu.

Specifikacija:

Ime Izdelka: Odbojka In Opremo Za Usposabljanje Pomoč

Izdelek material: najlon, potapljanje materiala

Izdelek bruto teža: 110 g

Izdelek barva: črna

Velikost izdelka: nastavljiv 210-350 cm/82.68-137.8 cm

IZDELEK UPORABLJA: Ima žogo trdno na mestu, medtem ko je napadalec razvija obliki in hitting tehnika, idealen za prakso na taboru in čez usposabljanje razlogov.

Package Seznam:

Odbojka Oprema, Usposabljanje Pomoči, *1

Opombe:

Zaradi svetlobne učinke in zornih kotov kamere, barvo elementa, in to prikazano na sliki ima lahko nuance.

Zaradi ročnega merjenja, je lahko toleranca na velikost izdelka.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Učinkovito Odbojka Vozlanje Trener: Izboljšanje vaše vozlanje znanje s tem odbojka in opremo za usposabljanje, pomoči.To vam pomaga, da vadite vaš swing in natančnost brez lovi žogo.

2.Prilagodljiv fit in nastavljiv: Ta odbojka vozlanje trener je rack, da ustreza kateri koli velikosti, odbojko in pasu in pasu, ki lahko prilagodite z vrečko.Zaradi tega, lahko vlak z prilagodljiv fit in nastavljiv nastavitve.

3.Prilagodljiv in dolgo-trajno: odbojka vozlanje trener je narejen iz potapljanje materialov in visoko kakovostnega najlona, ki so prilagodljive in trpežne.To se lahko prilagodijo svojo višino in stopnjo znanja z nastavljivo dolžino od pribl. 211 do 350 cm.

4.Hitting Tehnika: Ta odbojka vozlanje trener vam pomaga izboljšati vaš hitting tehnika in obliki, kot to stabilizira žogo, medtem ko vadite vaš swing.Ta trener je idealen za uporabo v kampu ali katero koli drugo usposabljanje strani, kjer boste lahko brusimo svoje tehniko kot spiker.

5.Praksa vozlanje spretnosti: Naše odbojka vozlanje trener je odličen za eno in ekipa vaje, ki vam omogoča, da izboljšajo svoje vozlanje uspešnosti in skoki sposobnost.Če ste začetnik, ki se želi naučiti igro, uporabite ga lahko tudi kot odbojka pomoči za usposabljanje.

Specifikacije Opisi
Vrsta: Žogo
Kategorija: Notranji Usposabljanja Žogo
Številka Modela: Vozlanje Trener Sistem
Poreklo: Celinska Kitajska

Najnovejše Ocene

Morda tudi všeč