Datoteka Organizator Širi Mapo Datoteke, 13 Žepi , A4 Papir Velikosti Letter Dokument Prejemu Mapo Za Razredu, Doma, Enostaven Za Uporabo

Na zalogi
€14.04 €9.83

[HIGH CAPACITY] velikost Izdelka je 12.99x9.45Inch. 13 posamezne žepi, največ 350 listov papirja.je dovolj velik, da vse vaše pomembne dokumente varno, pomoč pri razvrščanju in iskanju datotek učinkovito.

[VISOKO KAKOVOST MATERIALA] iz premium okolju prijazno PP materiala, brez Kislin, PVC-free), in arhivsko kakovost za varno shranjevanje.Nepremočljiva in vlago,-dokazilo material dovolj, da so dokumenti, ki so v dobrem stanju in ni enostavno, da bi prekinil & deformira.

[MAVRIČNE BARVE OBLIKOVANJE] 13 Žepi Mapo Datoteke se z lepo barvne notranje strani za boljši vizualni občutek.majhne barvne oznake, lahko da svoje datoteke priročno razvrščanje, tako da boste lahko hitro našli knjigo, ki jo potrebujete.

[EDINSTVENO ELASTIČNE SPONKE], ki Smo jih nadgradili z elastično vrvico & gumb zaprtje iz prejšnjega mapi organizator,zaradi česar je lažje za uporabnike, ki za odpiranje in zapiranje.Naredi delo bolj sproščeno in prijetno, kot nalašč za vse ljudi, da shranite vse svoje svoboden dokumentacijo.

[VEČNAMENSKO UPORABO] Naše harmonika mape lahko shranite račune, črke, papir, kartice, prejemanje,pogodb in drugih listin.Primerna za dom, pisarno, šolo in potovanja uporabo.Poleg tega je eleganten in preprost design je najboljše darilo za prijatelje in družino.

Barva:Črna

Material:Plastika

Vsebina Paketa:

1 * naraščajoča mapo datoteke

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Specifikacije Opisi
Poreklo: Celinska Kitajska

Najnovejše Ocene

Morda tudi všeč