Kemični Svinčnik Set 5PCS Delo Peresa S Smešno Izrekov Snarky Peresa Sarkastičen Peresa Za Delo Smešno Sarkastičen Kemični svinčniki Za Ženske

Na zalogi
€4.20 €2.85

Naše smešno peresa prišel v zadostni količini, ki vam omogoča, da izrazijo svoje ideje in ustvarjalnost brez truda.S svoje nove in zanimive modele, ti peresa so kot nalašč za dolgotrajno uporabo in bi za popoln smešno darilo za vsako priložnost.

Specifikacija:

Ime izdelka: 5PCS/set sarkastičen peresa

Izdelek material: PP

Velikost izdelka:

eno pero: 14x1x1cm

5PCS/set: 14x5x1cm

Teža: 50 g

Seznam:

5PCS/set sarkastičen peresa

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Zabavno Zbirko: Uživajte dnevni odmerek smeha z našo sarkastičen peresa.5 kemični svinčniki, imate dovolj količin za lastno uporabo in zamenjava potrebe, in deliti z ljubljenim.Kot nalašč za vbrizgavanje humor v svoj dan, doma ali na delovnem mestu.

2.Duhovito Tiskovine: Navdušil z predrzen opombe.Pisni ali gifting postane boljši s temi novimi sarkastičen peresa.Prinese nasmeh na nekoga obraz ali dodati sarkazem, da svoje beležke z vsako pero je smešno govori.Ti pisala, da posvetne naloge bolj zabavno s svojo sarkastičen wit in ironije.

3.Pisanje Enostavnost: Rezervnih ne humor s temi kemični sarkastičen peresa, ki zagotavlja lahkotno pisanje hvala za njihov nemoten pretok črnila.Iz quips, da šale, naj svojo kreativnost, pretok seveda na kateri koli površini.

4.Učinkovito Črnilo Dobave: Prihranite čas in trud z našo sarkastičen peresa featuring veliko črnila zmogljivosti, ki traja dolgo.Ni potrebe, da napolnim pogosto nakupa ali zamenjave, ki so se sestali različnih pisanje potrebuje za različne ljudi.Dobili dolgoročno vrednost iz teh peresa, med pisanjem, pameten in duhovit sporočila, da bi vsi smejali.

5.Smešno Potegavščina Peresa: Ti sarkastičen peresa so kot nalašč smešno darilo za najstnike, kolegi, sodelavci, ali vsakdo, ki ljubi, je dober smeh.Ali je za Božič, rojstni dan ali druge priložnosti, ti peresa bo crack gor s svojimi duhovitimi in snarky sporočila.

Specifikacije Opisi
Poreklo: Celinska Kitajska

Najnovejše Ocene

Morda tudi všeč