Nano Keramična Prevleka Spray Nič Popravilo Zastopnik Avtomobilske Prevleke Hitro Podrobno Spray-Razširiti Tesnila Za Zaščito Voski Avto Dodatki

Na zalogi
€13.37 €6.68

Bullet Točk:

1. Učinkovit Pogon: Nano keramična prevleka spray lahko vaš pogled za jasnejše ustvarjanju vodo-odbija in anti-fog plast na vaše vetrobransko steklo.To vam lahko pomaga voziti bolj učinkovito in zagotovi vašo varnost na cesti.To je hiter in enostaven za uporabo, in je lahko tudi čiščenje, obnavljanje in lakom vašega avtomobila površin.

2. Ščiti Vašega Avtomobila Barva: Odstrani vodo mesta in barve-škodljive onesnaževalce z nanotehnologijo.Ta Nano Keramična Prevleka Spray zagotavlja idealno zaščito in gladek zaključek z uporabo napredne tehnologije formula.

3. Nič Popravilo in Sijaj Obnove: Naše nano keramična prevleka sprej je idealna rešitev za trajno in zaščitno plast, ki popravili praske, scuffs in vrtinči na avtu je površinah.Izkušnje obnovo vašega avtomobila lesk in sijaj z intenzivno obrambo pred vsakodnevno obrabo.

4. Enostavno Madeže Odstranitev: Naše nano keramična prevleka spray zlahka odstrani težke madeže iz vašega avtomobila barve v 1 swift gibanja.Preprosto spray je na in naj to ne dela.Poslovite od zamudno čiščenje in drago podrobno storitve.

5. Široko Uporabo: Ta nano keramična prevleka spray lahko uporablja na različnih površinah, kot so avto stekla in vetrobransko steklo, okna, žarometi, motorno kolo, rearview mirror, in še več.To ustvarja trajne in hidrofobne plast, ki preprečuje praske, madeže in vodo mesta.

Opis:

Prenrediti vaš avto z našo keramično oblogo - učinkovita rešitev, ki zagotavlja zaščito z Napredno Tehnologijo Formula.Naše Nano premaz spray vam prihrani čas in denar, in se pogosto uporablja za avtomobilske navdušence.Imejte barve delovnih mest videti kot novo!

Specifikacija:

1. Postavka Vrsta: nano keramična prevleka spray

2. Neto vsebina: (pribl.) 120ml

3. Sestavine: Water Deionized, Silikonske Smole, Polimetilmetakrilat, Persilazane, Mineralna Olja

4. Velikost izdelka: (pribl.) 15*9.3 cm/5.91*3.66 cm

Seznam Vsebine:

1pc * nano keramična prevleka spray

1pc * goba

Specifikacije Opisi
Blagovna Znamka: vvcesidot
Postavka Obsega: (pribl.) 120ml
Postavka Višina: 5cm
Ime Modela: Keramična Prevleka Spray
Poreklo: Celinska Kitajska
Element Teža: 150g
Postavka Dolžina: 15cm
Element Širina: 9.3cm

Najnovejše Ocene

Morda tudi všeč