3PCS Nano Iskrico Krpo Avto Nič Popravilo Krpo Za Univerzalno Površine za Poliranje, Anti-Scratch Trdovratne Madeže Popravila

Na zalogi
€4.15 €2.91

Ta nano iskrico krpo, ki nima ostrega vonja, se hitro briše vse vrste znamk, vključno z iztrebki ptic in asfalt.Primerna za vse avtomobilske barve, to krpo, ki ne le odstranjuje praske, ampak tudi listi peneče sijaj, sijaj vaš avto.

Specifikacija:

Teža izdelka: 30g

Pakiranje velikost: 20*20*1.5 cm/7.87*7.87*0.59 cm

Paket Seznam:

Nano iskrico krpo za avto praske*3pcs

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Učinkovita Formula: Narejena z najmodernejšo nanotehnologije, naše nano iskrico krpo, ki zagotavlja varno in učinkovito rešitev za odstranjevanje avto praske, pri čemer ni škodo ali neprijetnega vonja v ozadju.

2.Neverjetni Rezultati: Naše Nano Iskrico Krpo za avto praske uporablja zmogljivo čistilno sredstvo, da brez truda odstranjuje trdovratne madeže, kot so iztrebki ptic, asfalt in umazanijo.Priča svojo napredno formulo, tako pri delu, kot se spreminja vašega vozila površine v sijoč konča, zagotavlja zaščito pred prihodnjimi škodo.

3.Izboljša Videz Vašega Avtomobila: Naše nano iskrico krpo, ki ne le odstranjuje praske, ampak tudi revitalizira barve z obnovo prvotni sijaj in sijaj.Doseganje brezhibno konča z več popravilo funkcije, ki bo vaš avto videti tako dobro, kot nov.

4.Priročno za Uporabo: Ta nano iskrico krpo lahko učinkovito odstrani praske in umazanijo iz vašega avtomobila površin, kar je videti sijoča in nove.Samo obrišite opraskan površine s krpo po čiščenju in sušenju ga z drugo krpo.Ne potrebujete dodatnega orodja ali zdravju škodljivih snovi.

5.Super Darilo: Nano iskrico krpo za avto praske mogoče obnoviti barvo avtomobila sama barva, zaradi česar je veliko darilo za voznike, ki radi svoje avtomobile.Primeren je za vse avtomobilske barve in enostaven za uporabo.

Specifikacije Opisi
Vrsta: Multifunkcijski Brisačo
Poreklo: Celinska Kitajska

Najnovejše Ocene

Morda tudi všeč