Avto Keramična Prevleka Agent Spray Avto Barve Restavrator Čistilo Razmaščevalec Avto Podrobno Spray Zelo Hidrofobne Čistilo Za Avtomobile

Na zalogi
€12.94 €6.47

Bullet Točk:

1. Idealna Zaščita: Ta keramična prevleka za avtomobile oblike zaščitna keramična prevleka, ki preprečuje nadaljnje praske, scuffs in razbarvanje, daje vaš avto zunanjost trajen sijaj in lepoto.

2. Izkušnje Boljšo Vožnjo: Doseči nemoteno in močna gonilna z naš Avto Prevleke Agent Spray.Svojo napredno formula zmanjšuje trenje in povlecite, ki izhajajo iz večje pospešek.Poleg tega odbija umazanijo, vodo in UV žarke, da vaš avto čist dlje, medtem ko obnovitev njene uspešnosti.

3. Super-Hidrofobni Premaz: Odpravo težav pogoste avto čiščenje z naš Avto Prevleke Spray.Uporaba super-hidrofobni premaz, to bistveno zmanjšuje umazanijo izgradnjo, vzdrževanje vaš avto čist, kljub težkih vremenskih pogojih in ruševin.

4. Lahkotno Zaščite: morate le, da očistite svoj avto enkrat na mesec in se uporablja ta Premaz Agent Spray v nekaj minutah, da bi dobili popoln sijaj, sijaj vaš avto barve.Prihranite čas in trud, s tem keramične prevleke za avtomobile.

5. Široko Sprejetje: Izkušnje brez težav avto oskrbe z našo Keramično Oblogo Spreju, ki nudi dolgotrajno zaščito za barve, gume, in stekla.To zmanjšuje potrebo po avto šampon in vosek, zagotavljajo enostavno vzdrževanje in vzdrževanje vašega vozila.

Descripitions;

Izkušnje gladko vožnjo in zaščito vašega avtomobila z vodo mesta, vremenske vplive, umazanijo in ostanke z naš avto prevleke agent spray.Kot nalašč za najrazličnejše aplikacije, preprosto uporabite spray v nekaj minutah za dolgotrajno avto zunanja zaščita.

Specifikacija:

1. Ime Izdelka: Motor Cleaner/Motor Premaz Agent

2. Neto vsebina: 500 ml/100 ml

3. Učinkovitost: močan dekontaminacijo, varno in ne-jedke, ki se uporabljajo za ohranjanje delov in kovinsko krom-platirani deli na videz motorja in lahko tvorijo zaščitni vosek na videz predmeta izboljšati odvajanje toplote motorja

4. Področje uporabe: madeži Olja in umazanijo na videz motorja avtomobila

Seznam Vsebine:

1*Motor Premaz Agent

Specifikacije Opisi
Postavka Obsega: 500/100 ml
Postavka Dolžina: 7/5cm
Poreklo: Celinska Kitajska
Element Teža: 500/100g
Posebne Funkcije: avto barve restavrator
Element Širina: 2/5cm
Postavka Višina: 23/16cm
Postavka Vrsta: Brušenje, Poliranje, Prilepite In Tekoči
Blagovna Znamka: vvcesidot
Ime Modela: Avtomobilske Prevleke Agent Spray
Vrsta Materiala: Tekoče

Najnovejše Ocene

Morda tudi všeč