Avto Plastike, Usnja, Restavrator 300 ml Notranje Trim Balzam za Sijaj lak Čistilo Prenosni Kristalno Oživljanju Auto Spray

Na zalogi
€15.16 €7.58

Reformo svoj avto izgleda z našo napredno Avto Kristalna Prevleka Spray.Ta hitro ponovno formula zagotavlja vrhunsko zunanjo zaščito proti bledenju, razpoke in druge zunanje poškodbe.Dekorativni trakovi dodaja, gladek na dotik.Daj vaš avto varstvo jo zasluži!

Specifikacija:

Projekt Tip: Avto Kristalna Prevleka Spray

Neto vsebina: 300 ml

Brisačo, velikost: (pribl.)25*25 cm/9.84*9.84 cm

Značilnosti: Nepremočljiva in dustproof/zasteklitev zaščita/mokro in suho uporabo/Odporen na dež/super trajne

Seznam vsebine:

Avto Plating Remont Agent*1

Šoba*1

Brisačo*1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Obnavlja in Ščiti Avto Površine: Uživajte v popolnoma novi avto zunanjost z naš Avto Plating Remont Agent.Naš močan formula, ki učinkovito preprečuje bledenje, razpok in površinskih staranja.

2.Veliko Zaščito: Naš avto plating remont agent zagotavlja nezlomljiv zaščito pred dežjem, sol in umazanijo, zaščito vašega avtomobila z napredno ščit ne glede na to kaj vreme.

3.Povečala Učinkovitost: poslovite od dolgočasno in poškodovan avto površine z naš avto plating remont agent.Izkušnje izboljšano svetlost in hidrofobni premaz za upreti zunanje škode, hkrati pa daje vaš avto voskom učinek.

4.Hitro Obnavljanje: ta avto plating remont agent, boste lahko, da vaš avto notranjost videti, kot nov, v samo nekaj minutah.To je dustproof, nepremočljiva, in zagotavlja trajen sijaj.Ni potrebe, da preživijo ure poliranje ali voskanje vaš avto.

5.Širok Spekter Uporabe: Navedite vaš avto idealna zaščita pred praskami in rjo z naš Avto Plating Remont Agent.To je kot nalašč za uporabo na gume trim dekorativni trakovi, široko aplikacije, kot so rearview mirror stanovanje, vetrobransko steklo, pokrov, vrata ročaj, in ethenyl odbijača.

Specifikacije Opisi
Poreklo: Celinska Kitajska
Postavka Vrsta: Plastična & Nego Gume
Vrsta Materiala: Tekoče
Element Teža: 340g
Postavka Obsega: 300 ml
Posebne Funkcije: Notranje Trim Balzam Za Sijaj Lak Čistilec

Najnovejše Ocene

Morda tudi všeč