Času Za Odstranjevanje Spray Auto Vetrobransko Steklo Času Za Odstranjevanje Spray 2 Oz Minimalno Strganje Izboljšati Prepoznavnost Ledu Odstranjevalec Taljenje Spray Za Odstranjevanje Snega

Na zalogi
€14.37 €6.47

Da pozimi zjutraj lažje z našo deicer spray za avtomobilska stekla!Zagotoviti, da ste prihranek časa in težav, ko de-icing vaš avto z brizganjem je enakomerno na steklo.Naša formula zagotavlja dodatno zaščito in prepoznavnost, zaradi česar je idealen za sprednji vetrobranska stekla, izpušnih cevi, pohištvo, steklo, ključavnica luknje, ogledala, luči, in polno telo.

Značilnosti:

Neto vsebina: 60ml

Rezultat : topi led in sneg odstrani

Rok trajanja: 3 leta

Shranjevanje: Shranjujte v hladnem in suhem prostoru

Seznam:

1 x deicer spray za vetrobransko steklo avtomobila

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Močna formula: Odlikuje močna in koncentrirana formula, naše de-icer spray takoj topi led, ki vam omogoča, da hitro in brez napora jasno vaše vetrobransko steklo avtomobila brez kakršnih koli težav.

2.Večjo Varnost: Zagotoviti največjo prepoznavnost med vožnjo v zimskem času z našimi deicer spray.To se topi led in sneg hitro, medtem ko pusti zaščitni sloj za dodatno zaščito in prepreči ponovno zamrzovanje.Za dodatno varnost in varnost, uporabite ta spray pred hitting cesti.

3.Enostaven za uporabo: Spray de-icer enakomerno na steklo in počakajte nekaj minut, da za taljenje ledu.Nato obrišite steklo s suho krpo za brisanje in varno pogled.Hiter in enostaven za uporabo, ne strganje, ki zahteva.

4.Hitro taljenje: Ne pustite, da zamrznitev vreme vas počasi navzdol.Naše deicer spray za vetrobransko steklo avtomobila topi led hitro, tako da vam ne izgubljajte časa čakanja za to delo.Priti nazaj na vaš urnik hitreje in brez težav s našem času-shranjevanje rešitev.

5.Praktično v uporabo: Prihranite čas in trud za uporabo v tem času za odstranjevanje spray za hitro jasno, ledu in zmrzali iz vašega avtomobila spredaj vetrobranska stekla, izpušnih cevi, pohištvo, steklo, ključavnica luknje, ogledala, luči in polno telo.To je združljiv s katero koli vozila, kot so avtomobili, tovornjaki, motornih koles ali koles.

Specifikacije Opisi
Poreklo: Celinska Kitajska

Najnovejše Ocene

Morda tudi všeč