Docking Postaja Za Tesla Model 3 Model Y 2020-2023 Hitri Polnilnik Inteligentni USB, Vzporedni Hub Polnjenje Podatkov Pribor Deli

Na zalogi
€42.05 €21.03

Kategorija: Nalepke
Sku: # p296889

Značilnost: Naše USB Hub je ravno primerna za Tesla 2021 2022 2023 Model 3 in Model Y sredinski konzoli. (Opomba: potrditev te informacije, preden ga kupite.)

Večnamenski: za To tesla sredinski konzoli, USB HUB PD Pristanišče je eno 27W PD izhod, en Tipa C vrata in dvoje vrat USB.ALI je LED ZASLON, eno 27W PD izhod in dva USB vhoda.Primeren za pametne telefone, iphone, blazinice , digitalni fotoaparati.

Popoln Načrt: To zvezdišče USB lahko popolnoma prilegajo robu center za nadzor brez vpliva na uporabo center za nadzor drsnega pokrovčka in center za nadzor škatla za shranjevanje.

Enostaven za namestitev: To je zelo preprosto namestiti brez zapleteni kabli.Prvi: Dal hub v sredinski konzoli, drugi Vzporedno središče na sredinski konzoli, nato Priključitev zvezdišče, da tip C vmesnika.Zadnji korak je Blizu osrednji nadzor, namestitev končana.

Visoka Kakovost Materialov: za To Tesla USB hub je izdelan iz visoko kakovostnega materiala, ki ima boljše odvajanje toplote in trajnost.

Ime: Za Tesla širitev dock

Tip: USB hub

Uporablja modele: Za Tesla model 3 model Y 2020-2023

Material: plastika

barva: Črna

Vsebina Paketa:

1 x Razširitveni Postaji Vzporedni Hub

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Specifikacije Opisi
Poreklo: Celinska Kitajska

Najnovejše Ocene

Morda tudi všeč