Telo Val Čipke Spredaj Lasulje Za Black Ženske Rjava Sintetičnih Čipke Spredaj Lasuljo Pregleden Pred Oskubljene Toplotno Odporen S Baby Lase

Na zalogi
€69.08 €36.61

T del Glueless Sintetičnih Lasulj: Nova vrsta 13X4X1 in 13X4 Naravnost Čipke Sintetičnih Lasulj , Srednji Del Čipke Zaprtje Lasulje,ročno vezane čipke in pre oskubljene lasišča okoli, da lasuljo izgleda popolnoma naravno in kot rastejo iz vaše lasišče.T del čipke bob lasuljo, so veliko cenejši kot 4x4 čipke lasuljo in njihove effacts so enake, Če je vaš proračun, nezadostna, te vrste Sintetičnih lasulja je najboljši choise za vas, lahko vsakdo privoščiti.

Vrhunsko Kakovost Sintetičnih Vlaken: lasulja je narejena iz premium sintetična vlakna, svilnato in mehko, Sintetičnih lasulj posodablja izgubili lase in pentlje, ampak malo prelivanje in pentlje so normalni in Različni monitorji so rahlo barvno razliko, prosimo, da upoštevate dejanski izdelek.

Vljudno opomni: Zaradi prevoz način se lahko deformira(za več zaščito proizvodov dobro,), Dal lasuljo, a tresenja po vzamete iz embalaže in ga obesite na za nekaj časa, prosim.sintetičnih lasulj je malo sijoče.lahko spray otroka v prahu popraviti;Spray nekaj las olje na sintetični lasje, nato pa glavnik lase s široko-zobati glavnik.to lahko učinkovito zaščito lasulja iz tangling.občutljive kože prijazen.

So človeških las?

Ne, to je izdelana iz sintetičnih vlaken, ki izgleda in se počuti kot pravi lasje.

Ali so toplotne prijazen?

Da.Ustvari nov izgleda, using vaš ravno železa, curling železa ali udarec za lase nastavite ni bolj vroča kot 150°C.

So pre-styled/ pripravljen, da nosijo?

Da.Ko prejmete novo lasuljo, to je že pre-styled in praktično pripravljena za nošenje out of the box.Z malo pretrese in dezintegratorjev, vam lahko lasuljo videti pripravljen za rabo v le nekaj minutah.

Je lasuljo nastavljiv ?

Da.Če lasuljo počuti tesen ali preveč ohlapna, uporabite velcro, nastavljiv zavihki, ki se nahajajo v zadnji lasuljo fit lasuljo na glavo.Lahko nastavite obod lasuljo do ½ " na obeh straneh za udobje.

Lahko sem dye sintetičnih lasuljo?

Da, lahko.Priporočamo, da NE umira sintetičnih lasulj, kot ste tvegajo dokončanje uničuje vaš lasuljo.Sintetičnih lasulj, ki so bolj dostopni kot pravi človeški las lasulje in pogosto prihajajo v različnih zabavno barve in klasične barve.Najboljša stvar, ko ste dolgčas vaše trenutne zbirke je, da kupite novo lasuljo v želeno barvo.

Kaj pa, če še vedno želite dye moj sintetičnih lasuljo?

Ti sintetičnih materialov, ki nimajo naravnih pigmentov, ki pravi človeški las ne, kar pomeni, da redno izdelkov za barvanje las, ne delujejo na sintetičnih lasulj.Namesto, priporočamo uporabo tkanine, barve, ki so posebej narejene za poliester in sintetičnih materialov.

Je lasulja, ki izgleda natanko tako kot fotografijo?

Barve morda ne bo pojavil pravi-da-barve na vseh monitorjih in naprav.Zaradi majhne razlike med monitorji, naprave, brskalniki.

Specifikacije Opisi
Material Razred: Visoke Temperature Vlaken
Čipke Barve: Pregledno
Skp Velikost: Povprečna Velikost
Blagovna Znamka: Rdečilo Edinstven
Slog: Valovite
Osnovni Material: Francoska Čipka
Tekstura: Telo Val
Poreklo: Celinska Kitajska
Funkcija: Vsakodnevno Uporabo

Najnovejše Ocene

Morda tudi všeč