Dekorativne Risalni Žebljički Pisarniški Material Okroglosti Risalnimi Žebljički Barve Palec Žeblji

Na zalogi
€3.21 €2.61

Značilnosti:

OOTDTY

Oko-lov modela,lepe in lahka teža pisane risalnimi žebljički so izdelani z čudovit-okroglosti glavo, barvita, da prinašajo zabavo, da je visela kartice, fotografije in prinese tudi dobro razpoloženje za vaše vsakdanje življenje.

Palec žeblji velikosti, skupna dolžina je 0.31 palčni (8 mm), vodja premer je 3/ 8 palca (10 mm), jeklo pin je 0,35 palca (9 mm ) dolžina.

Enostaven za uporabo, plastični krog glave z ostrimi-kovinsko iglo točke za enostavno vstavljanje in varno odstranjevanje.

Čvrst in trajen, ti pohištvo žeblji so narejena iz železa, z zlato barvo prevlečeni na površino, trdi, trdno in trajno, lahko traja dolgo časa.

Zadostna količina,paket prihaja z 100 kozarcev lepe barve pritisni in zatiči.primerna količina, ki se lahko srečujejo dnevno uporabo in zamenjavo.

Široko uporabo ,lahko vstavite v plute odbor lahko za zavzeto-točke, ki imajo stvar trdno v mestu ne pade ven.tako,barve dekorativni risalnimi žebljički so primerni za pisarne, šole, restavracije in doma, ki se uporabljajo na oglasni deski, plute odbor, oglasne deske, foto plošče,stene, itd.okrasitev slike in fotografije, označite razgledne točke in poti potovanja, fix zemljevidi in opombe.

Specifikacije:

Material:Kovina

Barva:Zlata,Srebrna,Mešani,Rdeča,Rumena,Bela,Modra,Zelena

Paket Vključuje:

100 Kosov Barve Pritisni In Zatiči

Opomba:

Prosimo, dovolite 1-2 cm napak zaradi ročnega merjenja.

Zaradi različnih betweeen različnih monitorjev,pic morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.

Specifikacije Opisi
Poreklo: Celinska Kitajska

Najnovejše Ocene

Morda tudi všeč