Lep Slon Dekor Predlogo,Slon Dekor,Slon Kuhinja Dekor Lep Slon Dekor Akril Predlogo

Na zalogi
€11.76 €4.59

Lep Slon Dekor Predlogo,Slon Dekor,Slon Kuhinja Dekor Lep Slon Dekor Akril Predlogo

[Lep Slon Dekor Predlogo]: To bi bila lepa dodatek za vsak vrtec ali otroški sobi.Lahko izdelate iz starih otroška oblačila, bodisi kot spominek ali premišljen darilo!Ne skrbite o težavah proizvodnje.Nudimo proizvodnjo Akril predloge in dokončanje proizvodnje priročniki, ki se lahko zlahka izpolnijo tudi za začetnike.

[Ohraniti spomine]: Lep Elephan narejen iz oblačila ljubljene osebe, ki je minilo, da pomagajo ohraniti spomin živ.Lahko tudi iz otroške oblačila za ohranitev svoje otroštvo.

[home dekoracijo]: To bi bila lepa dodatek za vsak vrtec ali otroški sobi ( ali celo odrasel Medved-ljubeč soba).

[Srčkan in smešno]: Ta DIY 3D tkanine slon igrača je dokaj preprost vzorec, in čudovit slon lahko stojijo na svoje!To bo zabavno, ti pisani slon igrače so lepe in enostaven za šivanje, ali celo super za otroke, da lahko sami.

[Široko uporabo]: To je res začetnik prijazen in zabaven projekt za šivanje za dojenčke ali otroci, žepi enostavno in lahko visijo gor kot mobilni element ali doma dekor ali nahrbtnik dodatno opremo ali poslana kot darilo!

velikost: 8 Cm / 10 Cm / 12 Cm

Material: Akril

barva: prozoren

Vsebina Paketa:

1 x Lepo Slon Dekor Predlogo(predmet, ki je pregleden predlogo)

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Specifikacije Opisi
Poreklo: Celinska Kitajska

Najnovejše Ocene

Morda tudi všeč