Ženske Moški Študentski Bus Kartico sim Primeru Poslovne Kreditne Kartice, Bančne Izkaznice Rokav Nepremočljiva Zaščito Prozoren Pokrov Kartice

Na zalogi
€0.56 €0.36

Specifikacije:

Material: Plastika

Embalaža: 1PC

Velikost: Kot slika

Barva: Prozoren

Opis:

Jasno, Pregledno Multi-uporabo Trde Plastike Značko Delo, ID za Kartico sim Zaščitnik Kritje Primera Dvojno Stranicami ID Card

Iz PP trde plastike (težje, prilagodljivi, ne enostaven za odmor)

Pregledno oblikovanje, enostavna & clear za ogled

Z dvojno stranicami, lahko vstavite 2 cardsmeet vaše različne potrebe

Enostavno pritrdite vrvica za opaljivanje tega, kabel, verige.

Idealen za dajanje kreditno kartico/proxy reže za kartico/photo id card/varen dostop do reže za kartico/šola id kartico, servirne kartice itd.

Dual-sim modela je na voljo, na katere lahko shranite in prikažete dve identitete kartic hkrati.Primerna za ljudi, ki potrebujejo za opravljanje več certifikatov hkrati, kot uslužbenec v podjetju kartico, avtobus kartice ali osebne izkaznice.

Oblikovanje potrdilo za kartico pokrov z dvojno funkcijo pritisni in lahko enostavno potiskanje in vzemite ven kartice, ki je priročen in hiter za uporabo.

To sprejema lahek in kompakten dizajn, ki je priročna za uporabnike, ki za prevoz, če prevoz na delo ali potujejo, brez skrbi, dodajanje dodatnih obremenitev.

Opomba:

Zaradi ročnega merjenja, prosimo, dovolite o napaki, 1-3 mm.Prosimo zagotovite, da vas ne moti pred oddajo ponudbe.

Zaradi razlike med različnimi monitorji, slike morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Prosimo, da upoštevate dejanski sliko prejel.Najlepša hvala.

Specifikacije Opisi
Sestava Materiala: Trde Plastike
Spol: Unisex
Blagovna Znamka: Hoeaden
Poreklo: Celinska Kitajska
Glavni Material: Plastični

Najnovejše Ocene

Morda tudi všeč