Bazen Luči vodoodporna LED Luči Barva Spreminja Osvetlitev Za Bazen Ribnik, Vodnjak Vrtno zabavo Dekoracijo

Na zalogi
€20.19 €15.35

Bazen Luči vodoodporna LED Luči Barva Spreminja Osvetlitev Za Bazen Ribnik, Vodnjak Vrtno zabavo Dekoracijo

Edinstven plavajoče bazen luči plavajo na vodi čez dan,bazen luči ustvarja ste plavajoče light show v vašem bazenu, ko pride noč.

Plavajoče bazen ligths z RGB barvni Spreminjanje samodejno,žive barve bodo dobili otroci' pozornost.Otroci lahko uživajo v čudovitem času kopeli.Te plavajoče Bazen Luči dodaj briljantno barvo, energije in vznemirjenja Bazen,Spa,masažna kad,Vrt

bazen luči, ki jih upravljajo 3 AAA baterije (baterije niso vključene),oblika plavajoči svetlobe ustreza ergonomiji strani, lahko upravljate z eno roko.Enostavno in Varno za odrasle in otroke.

Plavajoče bazen svetloba ima 7 vrst magičnih in barvita načinov svetlobe, ki lahko ustvarijo čudovite vzorce s pritiskom na srednji gumb.Različne barve so izdelani tako, rdeče, zelene, modre in rumene luči, nekaj utripa in nekateri še vedno.Glede plava okoli v vodo, vzorec premika in obrača, da je bil zelo lep.Otroci lahko uživajo v čudovitem času kopeli.Dobra izbira za kad, igrače.

sončne plavajoče lučke so izdelani iz kakovostne in trpežne ABS materiala,ki naredi školjko bolj težka in anti-aging.Prosimo, mora pregledati in privijte pokrov za baterijo popolnoma, preden pospravite v vodo.To je zelo primeren za zunanjo uporabo.

barva:Bela

Material:ABS

velikost:10.7 x 10.7 x 8 cm

Vsebina Paketa:

2 x Bazen Svetlobe

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Specifikacije Opisi
Je Svetil Vključeni: No
Poreklo: Celinska Kitajska

Najnovejše Ocene

Morda tudi všeč