Električna Žica Striptizeta Komplet Za Hitro Odstranjevanje Žice Uporabo S Strani Električni Vrtalnik Prenosni Aluminij Zlitine Električna Orodja

Na zalogi
€33.55 €7.59

Kategorija: Orodja
Sku: # p311181

Ime Izdelka: Žica Striptizeta

Material: Aluminij Zlitine

Rezilo material: visoko ogljikovega jekla

Barvi (Opcija): Srebrna, Rdeča, Zlata

Specifikacije (Neobvezno): 2.5 - 4 - 6 kvadratnih metrov univerzalni

Kolenom premer: 6,35 mm

Področje uporabe: uporablja se za žice, odstranjevanje, itd.

Seznam Delov:

1׎ica Striptizeta

1 x Klešče

ALI

3׎ica Striptizeta Glavo

1×Post

1 x Klešče

[Aluminij Zlitine Material] žica striptizeta je izdelan iz aluminija zlitine material in rezilo je iz visoko ogljikovega jekla, ki je dober pomočnik za električarji.To lahko prihranite čas in izboljšanje delovne učinkovitosti.

[Quick Žica Striptizeta] Z električnim vrtalnikom, žice tulec se bo zavrtela iz vzdolž utora na žica striptizeta.To je bolj udobno in hitrejše kot staro ročno žice odstranjevalcev.

[Enostaven za Izvajanje] To kabel sukanje stripping orodje ima majhno velikost in kolenom premer je 6,35 mm, ki je enostaven za prevoz.Vi lahko postavite v vaš žep ali orodje vrečko.

[Enostaven za Uporabo] Naši moči, drill žica striptizeta rezalno orodje se lahko uporablja z ročnim vrtalnikom in električna orodja, ki je hitro žice, odstranjevanje.To ni le žica striptizeta, vendar je izvijač.

Opombe:

1.Morda obstajajo majhne razlike med fotografijo in dejansko barvo izdelka.Bomo poskušali naše najboljše, da vam pokaže točno barvo.

2.Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi ročnega merjenja.

Specifikacije Opisi
Blagovna Znamka: Roke DIY
DIY Dobave: ELEKTRIČNI
Številka Modela: 200041306
Poreklo: Celinska Kitajska

Najnovejše Ocene

Morda tudi všeč