5Pcs Avto klimatska Naprava Vent Gobo Krtačo Avto Podrobno Krtačo Avto Rešetka Čistilo Podrobno Krtačo Auto Dodatki Notranjost

Na zalogi
€5.65 €0.46

1.Posebej uporabljajo za čiščenje zraka na izhodu klimatske naprave, da ne boli avto, močno čistilno moč, fino brušenje, enostaven za uporabo.

2.Izdelek je kompakten in občutljivo, lahko uporabijo za čiščenje tuyere žlebovi, prednja maska in drugi deli, ki jih ni enostavno čiščenje.

3.Gobasto krtačo glavo, ki ne poškoduje avtomobila.Čopič glavo je iz mehko gobo materiala, ki ne samo, da je močno čistilno moč, vendar pa tudi ni enostavno praske na avtomobilu obdelovanca, zato uporaba ni več zagotovljeno. 4.Leseni ročaj, fino polirani, čopič glavo oster, enostavno prodrejo v majhne ozke razpoke, za celovito in temeljito čiščenje umazanije.

car care & pranje paleto izdelkov

1. Različne avto poliranje ploščice.

2. Glina serije izdelka vključujejo gline brisačo,pesnica,goba in pad.

3. Avtopralnica izdelki so avtopralnica brisače,pesnica,goba in avtopralnica ščetke (hot-prodaja na trgu,odlično kakovost in konkurenčne cene.)

Pišite nam, če u imajo kakršne koli zahteve ali interesov.Vzorci, ki.Trgovina na drobno, trgovina na debelo, agencije,vsako sodelovanje način bodo dobrodošli.

Specifikacije Opisi
Poreklo: Celinska Kitajska
Postavka Vrsta: Gobice, Krpe & Ščetke

Najnovejše Ocene

Gost

2024-01-15

izdelek opis

Gost

2024-01-09

BRILJANTNO

Morda tudi všeč