Avto Notranje Zadeve Podrobno Ščetke Nastavite Trajen Vozila Mehko Ščetko Večnamensko Auto Notranje Zadeve Odstranjevanje Prahu Krtačo Accessor

Na zalogi
€23.82 €11.91

Bullet Točk:

1.Varno podrobno krtačo: Ta ščetka je oblikovana tako, da nežno očistite kolesa brez poškodbe ali praske jih.Ima mehke ščetine, ki lahko prodrejo v tesnih prostorih in odstraniti umazanijo in nesnago.Ali imate chrome, zlitine, ali jeklena platišča, ta čopič bo jim sijaj.

2. Anti-spusti ščetine: nadgrajeno mikrovlaken ščetine so gosto pakiran in ni enostavno padel, zagotavljanje nemotenega in temeljito čiščenje avtomobila brez puščanja prask.Mehke in nežne ščetine, ki se lahko dosežejo v najtesnejše prostori in odstranite prah in umazanijo učinkovito.

3. Prožen in Prilagodljiv: Opremljen je z dvema kolena, ti avto podrobno ščetke lahko zadovoljili vaše potrebe po različnih zornih kotov in prostorov.Prihajajo v različnih velikostih, da ustrezajo različnim čiščenje nalog, zagotavljanje ni mrtev koncih so pustili za sabo.

4. Udoben in vzdržljiv grip: avto podrobno ščetke imajo gladko površino, ki preprečuje praske in nerjavečo kovinsko ročico, ki zagotavlja udoben oprijem.

5. Široko uporabo: Te ščetke lahko odstranite prah, drobtine, in umazanijo iz avtomobile, tovornjake, motorna kolesa, kolesa, RVs, in še več.So super za doseganje razpoke, kotičke in crannies, da druga orodja ne more doseči.

Opis:

To Varno Podrobno Brush Set značilnosti mehke in nežne ščetine, da čisto vsak kotiček in špranjo, brez mrtvih konča.Idealen za doseganje razpoke, gladka površina zagotavlja temeljito čiščenje.

Značilnosti:

1. Ime Izdelka: Ščetka Za Čiščenje

2. Material: PP ročaj + TPR + PP žice + pig ščetinami + kozmetični las + trdni brušenje nasvet žice

3. Teža izdelka: o 286g

4. Paket velikost: 26.7*13.3*3.3 CM (10.51*5.23*1.29 palčni)

Toplo nasveti:

velikost izdelka/slik, ki so ročno izmerila in fotografirala, malo odstopanje prosim, odpusti mi!

Seznam:

Čiščenje Brush Set*1(Vključuje prašičev ščetko*1, PP žična krtača*1, kozmetični čopič*1, trdna oster žična krtača*1, pretvorba glavo*2)

Specifikacije Opisi
Poreklo: Celinska Kitajska
Posebne Funkcije: Ultra Mehka Delovna Halja Ščetke
Element Teža: 286g
Postavka Dolžina: 27cm
Postavka Vrsta: Gobice, Krpe & Ščetke
Vrsta Materiala: PP ročaj + TPR + PP žice + pig ščetinami + kozmetični las + trdni grindi
Element Širina: 13.5cm
Postavka Višina: 3.5cm

Najnovejše Ocene

Morda tudi všeč