Novo HD1080P Brezžični Sončne Prostem WiFi IP Night Vision Avto Kamera Dash Cam Avto DVR Avto Diktafon Za Android IOS Home Security

Na zalogi
€141.45 €77.80

Kategorija: Nalepke
Sku: # p278299

Novo HD1080P Brezžični Sončne Prostem WiFi IP Noč Avto Kamera Dash Cam Avto DVR Avto Diktafon Android, IOS Home Security

Opis:

1080P noč

Ta žica-brez fotoaparata.Resnično brezžično, enostaven za namestitev.To je Sončni pogon, USB, baterijsko napajanje, 3 načine oskrbe z električno energijo.

Primerna za doma, vasi, ribnik, kmetije, itd.

【Preprost Niz gor in Ostati Varen】 Dobili App & registrirati račun, dobava fotoaparat z močjo, dodajte kamero z izbiro žično ali wifi povezave načinu, sledite jasno glasovno navodilo za zaključek dodajanje.Nato lahko nadzirate vaš fotoaparat in si ogledate katero koli podrobnost.Home security je v svoj nadzor.Združljiv z operacijskim sistemom Android/IOS pametni telefon.Podpora HTTP/DHCP/TCP/UDP varnost omrežja, protokole.Vaši osebni podatki ostanejo varni na Aplikacije in strežnike.

【1080P Full Image & Svetle Night Vision】1920*1080P ločljivosti zagotavlja kristalno čisto sliko kakovosti.Glej, vse, kar je v veliko podrobnosti.Ostrejši in jasnejši od tistih, 720p kamere.Napredno night vision z 9 vgrajen ir LED luči.Infrardeče luči samodejno vklopi, ko gre .Prikaz svetlo črno in belo v temi.Nikoli ne zamudite malo ali noč.

【Zaznavanje gibanja & Opozorilo Obvestilo】Fotoaparat je vgrajeno na PIR detektor in sproži opozorilo na zaznavanje gibanja.Pošlji opozorilo, obvestilo na vaš telefon.Boste prvi, da veš.svoj dom in svoje najdražje, preprosto in učinkovito.Morate vstaviti kartico, da so za odkrivanje.Zaznavanje informacij ostati varen na vaši kartici in App.

【Uporabo na prostem】IP67 vremenskim vplivom in primeren za zunanjo uporabo.

【Daljinsko Spremljanje in Avdio】 Občutek, da je tako blizu vaše tisti z brezžično kamero na roko.Vodijo zavihki na vaše njih, tudi ko ste na tisoče kilometrov stran.In ne samo gledanje.Lahko poslušate z njimi.

【Dodaj Kamere & Deliti z Uporabniki】

Dodate lahko več kot kamera vašega telefona.Preverite na vaši spalnici, dnevno sobo in vrata na zaslonu.Delež kamere ogled v živo s prijatelji in družine z vnosom njihovih računov.Delitev vse odlično trenutek in pravočasno.

【Cloud Storage Service】lahko vstavite pomnilniško kartico v fotoaparat ali uporabe oblaka za shranjevanje storitev.Za cloud storage, uporabniku ni treba, da vstavite pomnilniško kartico v fotoaparat.Video bodo varno shranjeni v oblaku, tudi če fotoaparat je poškodovan / odstrani (takse se bo uporabljala).

【Video Tehnologijo za Šifriranje】 vašo zasebnost.Tudi, ko sim je ukraden, to ni berljiv za druge.Shranjevanje informacij je mogoče brati le za lastnika računa na App.

Specifikacije:

Ločljivost: 2 milijonov slikovnih pik, 1920 x 1080 (1080P)

Objektiv: 3.6 mm

Infrardeča svetloba: Območje do 33 metrov

Protokoli: HTTP/DHCP/IP/TCP/UDP

-Fi 2,4 GHz,WPA2 enkripcijo, IEEE802.11b/g/n

Združljivost: iOS in Android pametni telefon

Audio: vgrajen zvočnik in 8Ω/1W mikrofon

Vremensko IP67

(ni vključen): 8 - 64GB, Razred 10 kartico

Zabeležili Oblika Datoteke: AVI

Napajanje: DC 5V/2.0 A

Povprečna pripravljenosti porabo energije naprave: 0.0035 w, povprečna delovna moč poraba: 0.95 w

Oprema pripravljenosti povprečni tok: 900uA delovnih povprečni tok: 250mA

Polnilna baterija tip: 18650 (2Pcs NISO vključene )

Paket Je Vključeno:

Varnostne Kamere z Anteno x 1

Nosilec x 1

Napajanje USB Kabel x 1

Uporabniški Priročnik x 1

Specifikacije Opisi
Žice ali Brezžično: Brezžično omrežje
Blagovna Znamka: POPSPARK
Padec Ladijskega Prometa Dropship: Da,
Protokoli: HTTP/DHCP/IP/TCP/UDP
Ločljivost: 2 milijona slikovnih pik, 1920 x 1080
Poreklo: Celinska Kitajska
Objektiv: 3.6 mm
Moč: DC 5V/2.0 A
Tip Alarma: Alarmni Sistemi, Daljinsko Predjedi, Vozila, Varnostne Kamere, Pribor

Najnovejše Ocene

Morda tudi všeč