6Pieces 2024 Novo Leto Rdeče Ovojnice Zmaj Leto Spomladi Festival Rdeče Paketni Srečo, Denar Pakete Otroci Risanka Darilne Vrečke

Na zalogi
€0.68 €0.45

6Pieces 2024 Novo Leto Rdeče Ovojnice Zmaj Leto Spomladi Festival Rdeče Paketni Srečo, Denar Pakete Otroci Risanka Darilne Vrečke

Nova in visoke kakovosti!

Opis:

1. Edinstven design: 2024 leto Zmaj, risanka rdeči ovojnici je skrbno načrtovana za profesionalni oblikovalci, ki združuje elemente tradicionalni Kitajski zmaj in risanka srčkan design, ki je vsekakor edinstveno obliko, ki omogoča ljudem, sijaj v tem trenutku.

2. Visoka kakovost materialov: naše rdeče ovojnice sprejme visoke kakovosti papirja in napredne tehnologije tiskanja, ki bi risanka zmaj vzorec, ki je bolj živa in zanimiva, in barva je trajno in ne enostavno zbledi.

3. Multi-namen: primerna za Kitajsko Novo Leto, rojstni dan, poroko, ali vsako priložnost vredno praznovanje.Lahko daš denar ali ga uporabite kot darilo kartico ali vabilo pismo.

4. Daljnosežni pomen: zmaj simbolizira srečo in blaginjo v Kitajski kulturi in je tudi Kitajski zodiak leta 2024. Ta je srečen rdečo ovojnico, kar pomeni, da novo leto je dvojno ugodno in uspešne.Je odlično darilo za sorodnike in prijatelje.

Material: Papir

Barva: Kot prikazano

Velikost: Kot prikazano

Paket vključuje: 6Pcs

Opomba:

1. Zaradi ročnega merjenja, prosimo, dovolite o napaki, 1-3 mm.

2. Kot različnih računalnikih prikaz različnih barv, hvala za razumevanje dejanske barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike.

Specifikacije Opisi
Poreklo: Celinska Kitajska

Najnovejše Ocene

Morda tudi všeč