Vzvratno Ogledalo Anti Meglo Sprej 50 ml Dež Vodo In Meglo, Mraz sredstvo Za Steklo, Okno Avtomobila Maziva Za vzvratnimi ogledali Windows

Na zalogi
€10.43 €5.21

Hitro oblike dolgotrajne vode-blokiranje film, brez poliranja, ki zahteva.Imejte avtomobilska okna ali ogledala jasna v deževnem obdobju brez težav.

Specifikacije:

Ime izdelka: Steklo Rainproof agent

Zmogljivost: približno 50 ml

Velikost izdelka: kot prikazano sliko

Uporaba: Voda in megla rsistance

Seznam Vsebine:

1pc*Steklo Rainproof agent

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Voda Upreti Uspešnosti: Uporabite naše stekla Rainproof agent, da bi se izognili vode znamk, zaščito pred zamegljevanje, in da zagotovi kristalno jasen pogled za varno in udobno doživetje vožnje v vseh vremenskih pogojih.

2.Vodo-Odporna Prevleka: z Uporabo naše Stekla Rainproof Agent zagotavlja samodejno film tvorbo, ki hitro oblike vode,-blokiranje plast.Krepi metlice uspešnosti in prepoznavnosti, da bi se izognili zamegljen vid v času deževne sezone.

3.Zanesljiva Zaščita: To steklo rainproof agent je dolgotrajno avto glass premazom, ki preprečuje, da bi voda in megla iz oviranje svojo vizijo.Je brez vonja, hidrofobne in dihanje, zaradi česar vaša vožnja varnejša in bolj udobno.

4.Enostavna Uporaba: Ni potrebe za dolgočasno poliranje z našo stekla Rainproof agent.Preprosto spray na želeno območje za neposredno zaščito pred dežjem in meglo.Uživajte enostavno uporabo in dolgotrajne rezultate.

5.Anti-Fog in Rainproof: Uživajte jasen pogled na vaše vzvratno ogledalo tudi v deževnem vremenu s tem enostaven za uporabo stekla rainproof agent.Njene anti-fog in nežna tekstura formula zagotavlja ni poškodb stekla in brez težav izkušnje za vaš vozi.

Specifikacije Opisi
Element Teža: 110g
Poreklo: Celinska Kitajska
Postavka Obsega: 50 ml

Najnovejše Ocene

Morda tudi všeč